Cookie-uri de zahăr de lămâie cu zahăr colorat de Sandy

Cookie-urile de zahăr de lămâie cu zahărul colorat al lui Sandy ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 14 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 166 calorii. 35 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de unt, făină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un foarte rău (dar încă fixabil) scor spoonacular de 10%. Rețete similare sunt Cookie-uri sănătoase fără gluten cu zahăr de lămâie (fără zahăr și cu conținut scăzut de grăsimi ) , Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral, și Ziua Fericită A Cookie-Urilor De Zahăr — Cookie-Uri De Zahăr Amish.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mediu, bateți untul și zahărul la viteză medie-mare cu un mixer electric până la pufos, aproximativ 3 minute.
Adăugați coaja de lămâie și sucul și amestecați bine. Într-un castron mediu separat, combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de unt și amestecați pentru a combina. Formați-vă într-un buștean și înfășurați în folie de plastic grea. La frigider până la ferm, cel puțin 2 ore.
Împărțiți zahărul între 2 pungi mici de plastic resigilabile.
Adăugați 8 până la 10 picături de 1 culoare de colorant alimentar în fiecare pungă. Se agită puternic pentru a distribui și colora zahărul.
Puneți zahărul colorat în 2 farfurii separate.
Feliați jurnalul în runde groase de 1/2 inci. Scufundați prăjiturile pe 1 parte în zahăr, făcând 12 din fiecare culoare. Aranjați prăjiturile pe foi de copt, distanțându-le uniform și coaceți până se rumenesc ușor, aproximativ 12 până la 15 minute.
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească ușor, apoi scoateți prăjiturile din tigăi. Se răcește complet pe rafturile de sârmă înainte de servire.