Cookie-uri de unt de modă veche cu glazură de unt
Cookie-uri unt de modă veche cu glazura de unt este un vegetarian rețetă cu 72 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 93 calorii. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un desert ieftin. 5 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare, zahăr pentru cofetari și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Unt-unt cookie-uri cu glazură de scorțișoară, Cookie-Uri De Unt De Modă Veche, și Lofthouse-stil moale unt de arahide Chip Zahăr Cookie-uri cu unt de arahide glazura.
Instrucțiuni
Bateți 1 cană de unt înmuiat cu zahăr alb într-un bol mare până la crem. Bateți oul, laptele integral și 1 1/2 lingurițe extract de vanilie în amestecul de unt până se omogenizează.
Bateți făina, praful de copt și sarea într-un bol separat și amestecați treptat ingredientele uscate în ingrediente umede pentru a face un aluat neted. Se răcește aluatul la frigider timp de 2 până la 3 ore.
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Praf o cârpă de patiserie sau un prosop de bucătărie generos cu făină.
Împărțiți aluatul în treimi și rulați fiecare treime cu o grosime de 1/8 inci pe cârpa de patiserie pregătită.
Tăiați formele din aluatul rulat cu tăietori de prăjituri.
Așezați fursecurile pe foi de copt negrease.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când prăjiturile abia se rumenesc, 5 până la 8 minute.
Lăsați prăjiturile să se răcească pe foile de copt timp de 5 minute înainte de a le scoate pentru a termina răcirea pe un suport de sârmă.
Bateți 1 cană de unt înmuiat, 3 căni de zahăr pentru cofetari, 1 1/2 linguri extract de vanilie și lapte evaporat într-un bol până se omogenizează. Se amestecă treptat 6 căni de zahăr cofetari în amestec până se combină. Bateți glazura tare până la pufos; amestecați laptele evaporat suplimentar sau zahărul cofetarilor, dacă este necesar, pentru a atinge consistența dorită. Cookie-uri răcite la îngheț.