Cookie-uri de trestie de bomboane cu ciocolată Sunny
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 127 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 14 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână condimente de plăcintă cu dovleac, făină, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ciocolata Chip Candy Cane Fudge, Mentă bomboane de trestie de zahăr și ciocolată albă Chip Scones, și Bomboane de trestie de zahăr biscuiți de ciocolată {fără gluten} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
La un mixer de stand, adăugați untul, zahărul brun și zahărul granulat. Se amestecă la înălțime cu atașamentul paletei până când granulele de zahăr sunt mai puțin vizibile și amestecul este ușor și pufos, aproximativ 4 minute.
Răzuiți părțile laterale cu o spatulă de cauciuc, apoi adăugați oul și amestecați la scăzut până când sunt combinate, oprindu-vă să răzuiți părțile mai mult pentru a încorpora.
Pregătiți ingredientele uscate. Într-un castron separat, adăugați făina, condimentele de plăcintă cu dovleac, praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Se amestecă și se aruncă cu o lingură sau furculiță.
Răzuiește părțile laterale ale bolului mixerului și, în timp ce este oprit, adaugă jumătate din amestecul de făină. Porniți scăzut și amestecați până când sunt combinate; acest lucru ar trebui să dureze doar 5 până la 6 rotații ale paletei. Opriți și răzuiți din nou părțile laterale, apoi adăugați cealaltă jumătate a făinii și amestecați la nivel scăzut în același mod. Opriți mixerul.
Adăugați chipsurile de ciocolată tocate și bastoanele de bomboane zdrobite. Întoarceți mixerul înapoi și amestecați până când este doar combinat; acest lucru ar trebui să dureze doar 3 până la 4 rotații ale paletei.
Linia 3 foi de copt cu hârtie pergament. Scoateți bilele de aluat de dimensiunea mingilor de golf, câte 1 lingură fiecare și așezați la 3 centimetri distanță pe foaia de copt, aproximativ 8 fursecuri pe foaie.
Coaceți până când marginile sunt setate și centrul este gătit, dar încă moale, 13 până la 15 minute.
Răciți cookie-urile timp de 2 până la 3 minute pe foi. Apoi, ținând foaia de copt peste un suport de răcire cu sârmă, scoateți prăjiturile de pe foaie prin prinderea foii de copt cu o mână și hârtia pergament pe partea opusă cu cealaltă mână. Glisați ușor hârtia pergament de pe foaie cu fursecurile încă deasupra, sprijinind pergamentul și fursecurile pe suportul de sârmă de dedesubt până se răcește. Acest truc de eliminare/răcire a cookie-urilor necesită coordonare, așa că gândiți-vă înainte de ao face și ușor pe nog de ou.