Cookie-Uri De Mireasă Mexicană
Cookie-urile miresei mexicane ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 146 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mireasa Lui Frankenstein, Tortul miresei lui Frankie, și Mireasa si mirele prajiturele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (150 de grade C).
Amestecați făina, zahărul, sarea și nucile împreună într-un castron mediu. Se amestecă vanilia. Fie cu mâinile (modul meu preferat), fie cu un tăietor de patiserie, introduceți untul în amestecul de făină până devine o bilă. Formați aluatul în cercuri plate de 24 de un inch și așezați-le pe o foaie de prăjituri.
Coaceți timp de 30 de minute sau până se rumenesc ușor. După ce s-au răcit pe un raft, pudrați-le puternic cu zahărul cofetarilor.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Dragonette beciurile Sta. Rita Hills Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.