Cookie-Uri De Condimente Moraviene
Moravia Spice Cookies este un vegetarian rețetă cu 72 de porții. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 29 calorii. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 15 ar spune că a lovit la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 8%. Încercați Cookie-Uri De Condimente Moraviene, Napolitane Cu Condimente Moraviene (Statele Unite), și Spice Up Your Life: Cookie-Uri Pentru Micul Dejun Cu Condimente De Dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul sau margarina la foc mic până când untul devine maro deschis.
Adăugați melasă, zahăr brun și ulei, amestecând pentru a topi zahărul.
Se transferă într-un bol de amestecare și se lasă să se răcească 5 minute.
Adăugați scorțișoară, ghimbir, cuișoare, ienibahar și bicarbonat de sodiu.
Adăugați făină, 1/2 cană la un moment dat și bateți până se amestecă.
Puneți aluatul pe o foaie mare de folie de plastic; aplatizați-l într-un disc și înfășurați-l.
Lăsați aluatul să se odihnească la temperatura camerei timp de 1 până la 2 ore înainte de rulare. Notă: aluatul poate fi făcut cu până la trei zile în avans și păstrat la frigider. Aduceți la temperatura camerei înainte de rulare.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (180 grade C). Ungeți ușor foile de prăjituri.
Împărțiți aluatul în jumătate și împachetați porțiunea neutilizată.
Întindeți aluatul pe o suprafață făinoasă cât mai subțire posibil, mai puțin de 1/16 inch.
Tăiați prăjiturile cu un tăietor mic de 2 inci și așezați-le la aproximativ 1/4 inci pe foile de copt pregătite.
Coaceți câte o foaie pe rând timp de 8 până la 10 minute sau până când prăjiturile sunt crocante și abia încep să se rumenească pe margini.
Transferați într-un suport de sârmă pentru a se răci. Repetați cu aluatul rămas. Păstrați cookie-urile într-un recipient etanș timp de până la 3 săptămâni.