Cookie-Uri De Comori
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu comori. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 133 calorii. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, laptele condensat, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Cookie-Uri De Comori Ascunse, Cookie-Uri De Comori Cu Ciocolată, și Cookie-Uri De Comori Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți laptele și untul până se omogenizează.
Combinați firimiturile de cracker, făina și praful de copt; se adaugă în amestecul de lapte și se amestecă bine. Se amestecă nuca de cocos, chipsurile și nucile.
Picătură de linguri 2 în. în afară pe foi de copt unse.
Se coace la 375 la 8-10 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți pe rafturile de sârmă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "