Cookie-Uri De Cardamom
Cookie-urile Cardamom sunt o vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 87 calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână făină, unt, melasă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cookie-Uri De Cardamom, Cookie-Uri De Cardamom, și Cookie-Uri Din Făină De Porumb Cardamom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză medie, bateți untul și zahărul până se omogenizează.
Adăugați melasa și bateți până se amestecă bine.
Într-un castron mediu, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, cardamomul și scorțișoara. Se amestecă sau se bate în amestecul de unt până se amestecă bine. Acoperiți vasul cu folie de plastic și răciți până când aluatul este ferm, aproximativ 1 oră.
Formați aluatul în bile de 1 inch. Cu mâinile ușor făinoase, rotiți fiecare bilă într-o frânghie de aproximativ 2 1/2 inci lungime și 1/2 inch grosime; îndoiți fiecare frânghie într-o potcoavă.
Așezați fursecurile la aproximativ 2 centimetri distanță pe foi de copt căptușite cu pergament sau cu unt de 12 pe 15 inci.
Coaceți prăjiturile într-un cuptor de 350 doar până când marginile încep să se rumenească, 7 până la 9 minute; dacă coaceți două tigăi simultan, schimbați pozițiile la jumătatea coacerii.
Lăsați prăjiturile să se răcească pe tigăi timp de 5 minute, apoi folosiți o spatulă pentru a transfera pe rafturi pentru a se răci complet.