Cookie-Uri De Broască Țestoasă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile Snappy Turtle. Această rețetă servește 30 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 114 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Un amestec de ghimbir măcinat, zahăr de cofetărie, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 232 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cookie-Uri Melasă Vioi, Turtle Cookie-Uri, și Cookie-Uri De Broască Țestoasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu se amestecă făina, scorțișoara, ghimbirul, sarea și bicarbonatul de sodiu, apoi se lasă deoparte.
În vasul unui mixer de bucătărie cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete, combinați zahărul brun și untul. Bateți pe mediu până când amestecul este ușor și pufos.
Adăugați vanilie, 1 ou întreg și 1 gălbenuș de ou (dați la frigider și rezervați albușul rămas); bate până se combină bine. Se amestecă amestecul de făină. Acoperiți vasul cu folie de plastic și răciți aluatul timp de cel puțin o oră.
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Tăiați jumătățile de pecan pe lungime. Tapetați două foi mari de copt cu hârtie pergament. Aranjați bucățile de pecan în grupuri de cinci pe foile de copt (aproximativ o duzină de fursecuri se vor potrivi pe foaie), astfel încât să semene cu capul și picioarele unei broaște țestoase.
Scoateți aluatul de biscuiți cu o lingură rotunjită și formați-l în bile de 1 inch. Bateți albusul de ou rezervat.
Ungeți fundul bilelor de aluat pentru biscuiți în albuș de ou și apăsați ușor în grupurile de nuci pecan. (Vârfurile pecanilor ar trebui să fie vizibile, uneori este mai ușor să aranjați pecanii pentru a arăta mai mult ca o broască țestoasă odată ce cookie-ul este la locul său).
Coaceți timp de 10 până la 12 minute sau până când marginile se rumenesc.
Transferați foile de cookie pe o grătar și răciți-le complet înainte de îngheț.
În timp ce cookie-urile se răcesc, pregătiți glazura. În castron mediu, sigur pentru cuptorul cu microunde, adăugați ciocolată. Cuptorul cu microunde la maxim timp de 30 de secunde și apoi amestecați, repetați după cum este necesar până când ciocolata este complet topită și netedă. Se amestecă untul topit și laptele până când amestecul este neted.
Adăugați zahăr pudră și amestecați pentru a încorpora, adăugând lapte suplimentar, dacă este necesar, pentru a îmbunătăți consistența răspândirii. Prăjituri răcite cu îngheț.
Lăsați glazura să se stabilească înainte de depozitare. A se păstra într-un recipient etanș, plasând hârtie cerată sau hârtie pergament între straturile de biscuiți.