Cookie-Uri De Bezea Fudgy
Cookie-urile cu bezea Fudgy ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 16 și costă 22 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 112 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 140 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, pudră de cacao, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Încercați Fudgy s ' more Brownies cu bezea prăjită de Marshmallow, Cookie-Uri Fudgy Fără Coacere, și Fudgy Brownie Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați 1 raft în treimea superioară și 1 raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 350 buc.F. Înveliți 2 foi mari de copt cu margini cu spray antiaderent.
Așezați 1/2 cană de chipsuri de ciocolată într-un castron mic pentru microunde. Gatiti la intervale de 15 secunde pana cand ciocolata se inmoaie; se amestecă până se topește și se omogenizează. Se răcește ciocolata până la călduță, aproximativ 10 minute.
Bateți 1/2 cană de zahăr, cacao și amidon de porumb într-un castron mic pentru a amesteca.
Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou la temperatura camerei, vanilia, 1/8 linguriță sare și crema de tartru într-un castron mediu până se formează vârfuri moi.
Adăugați 1 cană de zahăr rămasă în 4 adaosuri, bătând doar pentru a se amesteca după fiecare adăugare. Continuați să bateți până când bezea este groasă și lucioasă ca crema de marshmallow, cu aproximativ 2 minute mai mult. Bateți în amestec de cacao. Îndoiți ciocolata topită, apoi 1/2 cană chipsuri.
Aruncați aluatul cu linguri rotunjite pe foile pregătite, distanțându-se la 3 inci.
Coaceți cookie - urile 7 minute. Inversați foile și coaceți până la aspect uscat și crăpat, aproximativ 6 minute. Se răcește cookie-urile pe foi 5 minute.
Transferați cookie-urile în rafturi și răciți complet.