Cookie-Uri De Aluat Brownie

Cookie-Uri De Aluat Brownie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu aluat Brownie. Această rețetă servește 24. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 266 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Dacă aveți la îndemână praf de copt, sare, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cookie-Uri De Aluat Brownie, Cookie-Uri Triple De Ciocolată Brownie Batter, și Cookie-Uri Sărate Triple Ciocolată Brownie Aluat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aliniați o foaie mare de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
3
Într-un mixer de suport cu atașamentul lamei de bătaie, bateți untul, zahărul granulat, zahărul brun și ciocolata până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Nucșoară Suplimentară, OpționalNucșoară Suplimentară, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
4
Se adaugă ouăle și se amestecă până se combină complet. Cerneti impreuna faina, pudra de cacao, praful de copt si sarea intr-un bol si adaugati incet in aluat pana se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Lapte Integral, Sau Mai Mult După Cum Este Necesar1/2 Cană Lapte Integral, Sau Mai Mult După Cum Este Necesar
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Adăugați vanilia și pliați în chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Miere De CitriceMiere De Citrice
6
Aruncați cu linguri generoase pe foaia de copt pregătită, la aproximativ 2 centimetri distanță.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Coaceți timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
8
Transferați într-un suport de sârmă pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAluat
Revista