Cookie-Uri Cu Zahăr Vanilat
Nevoie de un desert vegetarian? Cookie-urile cu zahăr vanilat ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 229 calorii. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul granulat, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Cu Zahăr Vanilat, Cookie-Uri Cu Zahăr Vanilat, și Fursecuri Cu Zahăr Din Fasole De Vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, cernem împreună făina, sarea și praful de copt. Pune deoparte.
În vasul unui mixer în picioare prevăzut cu un accesoriu pentru palete, combinați untul și zahărul și bateți la viteză medie până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați oul și vanilia și bateți până se combină.
Adăugați amestecul de făină în 2 loturi, răzuind vasul după fiecare adăugare. Bateți până când aluatul se reunește, având grijă să nu se amestece prea mult.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor înmuiată. Formați aluatul într-o bilă, înfășurați-l în plastic și refrigerați timp de 30 de minute.
Așezați bila de aluat între 2 bucăți de hârtie pergament și rulați până la 1/4 inci grosime. Păstrând aluatul în pergament, transferați pe o foaie de fursecuri și puneți-l la frigider cel puțin 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Tăiați fursecurile în formele dorite și așezați-le pe o tigaie cu jumătate de foaie căptușită cu hârtie pergament sau o foaie de fursec antiaderentă unsă, la cel puțin 1 inch distanță.
Se transferă la congelator și se răcește cel puțin 15 minute sau până când sunt ferme.
Coaceți până când prăjiturile sunt maro auriu deschis, aproximativ 10 minute.
Lăsați cookie-urile să se răcească complet pe foi înainte de decorare.