Cookie-Uri Cu Unt De Arahide-Cheesecake Baruri
Unt de arahide Cookie-Cheesecake Baruri ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. Această rețetă servește 32 și costă 35 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 142 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 98 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr, cremă de brânză philadelphia, prăjituri sandwich cu unt de arahide și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Unt De Arahide Cookie Cheesecake Baruri, Batoane De Prăjituri Cu Brânză Cu Unt De Arahide, și Batoane De Prăjituri Cu Brânză Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Tăiați 16 cookie-uri; rezervați pentru utilizare ulterioară. Zdrobiți fin fursecurile rămase; așezați într-un castron mediu.
Adăugați unt; se amestecă bine. Apăsați pe partea inferioară a tăvii de 13x9 inci.
Bateți crema de brânză, zahărul și vanilia într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează.
Adăugați ouă, câte 1, amestecând la viteză mică după fiecare doar până la amestecare. Se amestecă ușor în 1-1 / 2 căni de fursecuri tocate; se toarnă peste crustă.
Se presară cu prăjiturile rămase tocate.
Coaceți 40 min. sau până când centrul este aproape setat. Mișto. Refrigerați 3 ore.