Cookie-uri cu bucăți de ciocolată americane
Cookie-urile cu ciocolată All-American chocolate Chunk sunt un desert American. Această rețetă servește 12. O porție conține 385 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, ciocolată cu lapte, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Copycat Levain Panificatie Lapte Ciocolata Ciocolata Bucati Cookie-Uri, Bucăți de ciocolată neagră și biscuiți cu ciocolată cu unt de arahide, și Cookie-Uri Paleo Chocolate Chunk Shortbread pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 180C/gaz 4 / ventilator 160C.adunați și cântăriți toate ingredientele.
Tăiați 200g / 7oz de ciocolată simplă în bucăți aspre, neregulate. Se toacă ciocolata cu lapte în același mod, dar se păstrează separat.
Rupeți ciocolata simplă rămasă într-un bol mare rezistent la căldură. Se topește în cuptorul cu microunde pe mediu timp de aproximativ 112 minute (sau peste o tigaie cu apă clocotită).
Se amestecă ciocolata până se topește, apoi se toarnă zahărul, untul, untul de arahide, oul și vanilia și se bate cu o lingură de lemn până se amestecă bine. Se amestecă făina, toate bucățile de ciocolată cu lapte, nucile (nu este nevoie să se toacă) și jumătate din bucățile simple de ciocolată. Amestecul se va simți destul de moale și va cădea ușor din lingură dacă îl scuturați.
Aruncați linguri mari în 12 grămezi pe 2 sau 3 foi de copt, lăsând loc pentru ca acestea să se răspândească (poate fi necesar să coaceți în loturi). Lipiți bucățile rămase în fursecuri (2-3 bucăți în fiecare).
Coaceți timp de 10-12 minute până când sunt nuanțate foarte puțin mai întunecate în jurul marginilor. Mirosul vă va anunța că sunt gata. Vor fi moi la mijloc, dar vor fi crocante pe măsură ce se răcesc. (Gătiți mai mult timp și veți avea prăjituri mai clare.)
Lăsați-le să se răcească și să se întărească câteva minute pe foaia de copt (se vor rupe dacă le mutați încă fierbinți), apoi ridicați-le cu o spatulă largă pe un suport de răcire. Se vor păstra crocante într-o cutie etanșă timp de 3-4 zile.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cookie-urile funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.