Cookie-Uri Cu Amprentă De Migdale

Cookie-Uri Cu Amprentă De Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile cu amprentă de migdale. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 101 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cookie-Uri Cu Amprentă De Migdale, Fursecuri cu amprentă de ciocolată cu migdale, și Fursecuri cu amprentă de migdale și caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulsează migdale, zahăr, făină de tort matzo și sare într-un robot de bucătărie până la măcinat fin. (Aveți grijă să nu măcinați până la o pastă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
MatzoMatzo
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Se transferă într-un castron și se amestecă untul, oul și extractele până se combină bine. Se răcește aluatul, acoperit, până când este ferm, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
În timp ce aluatul se răcește, puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Aruncați linguri de aluat la o distanță de 1 inch pe 2 foi de copt negreșite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Rulați aluatul în bile, apoi răciți până când este ușor ferm, aproximativ 10 minute. Faceți o indentare de 1/2 inch lățime (1/3 inch adâncime) în centrul fiecărei bile folosind degetul mare, degetul arătător sau capătul rotunjit al unei linguri de lemn. Umpleți fiecare indentare cu 1/4 linguriță gem și coaceți, câte 1 foaie, până când blaturile sunt aurii palide și partea inferioară sunt aurii, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
CuptorCuptor
6
Transferați cookie-urile într-un raft și răciți complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
1
Cookie-urile se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista