Cookie-uri Cowboy II

Cookie-uri Cowboy II
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cowboy Cookies II. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 132. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 54 calorii. 48 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Mergeți la magazin și ridicați ouă, bicarbonat de sodiu, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Cookie-uri Cowboy [numărătoarea inversă până la cookie-uri de Crăciun], Cookie-Uri Cowboy, și Cookie-Uri Cowboy.

Instrucțiuni

1
Amestecați scurtarea și zaharurile împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
2
Adăugați ouă și bateți până la pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
3
Bateți împreună făina, sifonul, sarea și praful de copt; se amestecă în amestecul de ouă. Se amestecă ovăzul, vanilia și chipsurile de ciocolată. Picătură de lingurițe pe foi de cookie-uri unsuroase
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Praf De CoptPraf De Copt
VanilieVanilie
Cookie-uriCookie-uri
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OvăzOvăz
SareSare
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BatetiBateti
4
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 15 minute. Se răcește pe rafturile de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții132
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista