Cookie-Uri Chipotle Crackle

Cookie-Uri Chipotle Crackle
Chipotle Crackle cookie-urile durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 89 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Dacă aveți la îndemână făină, ulei de canolan, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cookie-Uri Crackle, Biscuiți Cu Scorțișoară, și Twilight Crackle Cookie-Uri.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți ouăle, zahărul, uleiul și vanilia până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Adăugați ciocolată topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
3
Combinați făina, germenii de grâu, praful de copt, sarea și piperul chipotle. Adăugați treptat la amestecul de ouă și amestecați bine. Îndoiți în chipsuri de ciocolată. Se acoperă și se dă la frigider timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De PiperUlei De Piper
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Germeni De GrâuGermeni De Grâu
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
(tub Mare)(tub Mare)
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
4
Așezați zahărul cofetarilor într-un castron mic. Formați aluatul în 1-in. bile; rolați în zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Locul 2 în. separat pe foi de copt acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Se coace la 350 de euro timp de 8-10 minute sau până se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Scoateți rafturile de sârmă pentru a se răci.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cookie-urile pot fi asociate cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. Ai putea încerca Viva Diva Moscato Prosecco. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Viva Diva Moscato Prosecco
Viva Diva Moscato Prosecco
Buchet floral Elegant, cu note de pâine proaspătă tăiată și piersici care vin în prim plan.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista