Cookie-Uri Blackberry Jam Bar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile Blackberry Jam Bar. Această rețetă vegetariană servește 20 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 303 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, oul plus gălbenușul, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Fursecuri Cu Nucă De Mure, Fursecuri Cu Nucă De Mure, și Cookie-Uri Cu Unt De Gem De Mure Și Cadou.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.tapetați o tigaie de copt de 9 x 13 inci cu folie, lăsând o consolă de 2 inci pe ambele capete lungi. Folie de ceață cu spray de gătit.
Pulsați pecanele și zahărul într-un robot de bucătărie până la măcinat fin. Pulsați în făină, praf de copt și sare. Puls în 16 linguri. unt până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Transferați jumătate din amestec într-un castron, acoperiți și răciți. Pulsați oul și gălbenușul cu amestec în procesor până când aluatul formează o bilă. Apăsați aluatul într-un strat subțire și uniform în tava de copt.
Coaceți până se rumenesc ușor în jurul marginilor și puneți-l în centru, 20 de minute.
Lasă să se răcească ușor.
Folosind degetele, lucrați restul de 2 linguri. unt în amestec de crumble rezervat.
Răspândiți gemul uniform peste crustă.
Răspândiți amestecul de crumble peste gem.
Coaceți până când blatul este auriu, 30 până la 35 de minute.
Lăsați să se răcească pe un raft timp de cel puțin 1 oră. Ridicați barele din tigaie și așezați-le pe un suport pentru a se răci complet. Îndepărtați folia și tăiați-o în 24 de bare.