Cookie-Uri Blackberry Jam Bar

Cookie-Uri Blackberry Jam Bar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați cookie-urile Blackberry Jam Bar. Această rețetă vegetariană servește 20 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 303 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, oul plus gălbenușul, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Fursecuri Cu Nucă De Mure, Fursecuri Cu Nucă De Mure, și Cookie-Uri Cu Unt De Gem De Mure Și Cadou.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.tapetați o tigaie de copt de 9 x 13 inci cu folie, lăsând o consolă de 2 inci pe ambele capete lungi. Folie de ceață cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Pulsați pecanele și zahărul într-un robot de bucătărie până la măcinat fin. Pulsați în făină, praf de copt și sare. Puls în 16 linguri. unt până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Transferați jumătate din amestec într-un castron, acoperiți și răciți. Pulsați oul și gălbenușul cu amestec în procesor până când aluatul formează o bilă. Apăsați aluatul într-un strat subțire și uniform în tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
4
Coaceți până se rumenesc ușor în jurul marginilor și puneți-l în centru, 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Lasă să se răcească ușor.
6
Folosind degetele, lucrați restul de 2 linguri. unt în amestec de crumble rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
7
Răspândiți gemul uniform peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
GemGem
8
Răspândiți amestecul de crumble peste gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GemGem
9
Coaceți până când blatul este auriu, 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați să se răcească pe un raft timp de cel puțin 1 oră. Ridicați barele din tigaie și așezați-le pe un suport pentru a se răci complet. Îndepărtați folia și tăiați-o în 24 de bare.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Revista