Cookie-Uri Alb-Negru

Cookie-Uri Alb-Negru
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 101 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 17 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, smântână grea, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cookie-Uri Alb-Negru, Cookie-uri alb-negru, și Cookie-uri alb-negru.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați două foi de copt cu folie sau pergament paper.In într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de prăjituri, untul, coaja de lămâie, vanilia, ouăle și Zara până se omogenizează.Folosind o lingură îngrămădită, aruncați aluatul pe foaia de copt la distanță de câțiva centimetri. Am făcut doar 6 pe foaie. Aluatul meu a fost puțin curgător, dar prăjiturile încă s-au copt în cercuri frumoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Coloranti Alimentari In Culorile DoriteColoranti Alimentari In Culorile Dorite
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Coaceți 12 până la 15 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Se răcește 5 minute; scoateți din foile de cookie. Se răcește complet.Faceți mai întâi o parte din glazura albă. Puteți face totul dintr-o dată, dar având în vedere cât de sensibile pot fi chipsurile albe la căldură, vă recomand să faceți mai întâi un lot mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
3
Combinați o lingură de smântână grea cu 1/3 cană de chipsuri albe. Cuptor cu microunde la 50% putere timp de 30 de secunde. Se amestecă până se omogenizează. Dacă chipsurile nu se topesc complet în 30 de secunde, continuați microundele timp de 20 de secunde și amestecați până când amestecul este neted. Lingura amestec alb peste cât mai multe cookie-uri ca tine poate, apoi repetați procedura cu chips-uri albe rămase și smântână.Repetați cu jetoane întunecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
4
Combinați 1 lingură de smântână grea și 1/3 cană de chipsuri întunecate. Cuptor cu microunde la 50% putere timp de 30 de secunde, apoi amestecați bine. Repetați până când ciocolata este topită și netedă. Puneți ganache peste cealaltă parte a cookie-urilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
DificultateMediu
Gata În22 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista