Cookie Aluat Tartă Crusta
Cookie aluat tartă crusta ar putea fi doar desert pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 111 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30 și costă 14 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ {Brichetă} tort de înghețată cu unt de arahide cu crustă de aluat Cookie, Tartă de ciocolată și nuci amestecate în crustă de biscuiți, și Tarta de piersici și mure cu fulgi de ovăz-crustă de prăjituri.
Instrucțiuni
Combinați migdalele și zahărul cofetarilor în vasul unui robot de bucătărie și pulsați în mod repetat până la măcinat fin, aproximativ 1 minut. Nu trebuie să rămână bucăți vizibile de migdale. Folosiți o spatulă metalică subțire pentru a răzui oricare dintre amestecurile înghesuite în colțul în care fundul se întâlnește cu partea laterală a bolului.
Adăugați făina și sarea și pulsați de câteva ori pentru a amesteca. (Dacă nu folosiți nucile, începeți de aici și adăugați zahărul.)
Adăugați untul și pulsați din nou în mod repetat până când nu rămân bucăți vizibile de unt.
Adăugați gălbenușurile și vanilia și pulsați din nou până când aluatul formează o bilă.
Răsturnați aluatul pe o suprafață făinoasă și îndepărtați cu grijă lama. Împărțiți aluatul în 2 bucăți egale. Formați fiecare bucată de aluat într-un disc gros și înfășurați individual în folie de plastic. Se da la frigider pana la ferm, cel putin 1 ora. Puteți pregăti aluatul cu câteva zile înainte și îl puteți păstra la frigider sau înfășurați dublu și congelați a doua bucată de aluat, dezghețându-l la frigider peste noapte înainte de utilizare.
Pentru a forma o crustă de tartă, scoateți una dintre bucățile de aluat din frigider și lăsați-o să se înmoaie la temperatura camerei răcoroase timp de aproximativ 20 de minute, doar până când este suficient de moale pentru a se rostogoli fără crăpare, dar totuși fermă. Desfaceți-l și așezați-l pe o suprafață făinoasă. Folosiți palma mâinii pentru a o apăsa la o grosime de aproximativ 1/4 inch.
Făinați suprafața de lucru și aluatul și rulați ușor aluatul într-un disc de 13 inci, adăugând vârfuri de făină sub și deasupra aluatului, după cum este necesar.
Îndoiți aluatul în jumătate și glisați ambele mâini sub el, palmele în sus și transferați-l în tigaie, căptușind pliul cu diametrul tigaiei. Desfaceți aluatul în tigaie. Nu vă faceți griji dacă aluatul se fisurează sau se rupe—îl puteți apăsa din nou împreună.
Așezați uniform aluatul în tigaie, asigurându-vă că este plat atât pe partea inferioară, cât și pe partea laterală a tigaiei. Îndepărtați orice exces de aluat de pe marginea tigaiei, rostogolindu-l cu un sucitor sau răzuindu-l cu spatele unui cuțit.
Finalizați marginile superioare ale crustei apăsând spre exterior pe partea laterală a cratiței cu degetul mare și în jos în același timp în partea superioară a crustei cu degetul arătător.
Glisați tigaia pe o foaie de prăjituri, acoperiți-o cu folie de plastic și dați-o la frigider câteva ore sau peste noapte înainte de coacere.