Conuri De Înghețată De Cireșe Cu Ciocolată Neagră
Conurile de înghețată de cireșe cu ciocolată neagră ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 842 calorii, 16g de proteine, și 55g de grăsime. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 18 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați conuri de zahăr, ciocolată, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Conuri De Înghețată Cu Ciocolată Cu Mentă, Conuri De Înghețată Înmuiate, și Conuri De Înghețată Înmuiate În Marshmallow.
Instrucțiuni
Puneți niște înghețată în 1 con, ambalândușor pentru a umple. Scufundați o lingură rotundă de înghețată mare (1/4 cană) într-un castron cu apă fierbinte. Scooplarge minge mounded de inghetata pe con, apăsând ușor. Stand con în sticlă mică; loc în congelator. Repetați cu rămasulconuri și înghețată, așezând fiecare conîn pahar individual. Congelați 2 până la 8 ore.
Așezați ciocolată și ulei dulce-amăruîn castron mic de sticlă. Cuptor cu microunde pe mediu-marepână când ciocolata este topită, oprindu-seocazional pentru a se amesteca, aproximativ 1 1/2 minute.
Lăsați doar până se răcește, aproximativ 10 minute.
Puneți ciocolată albă într-un alt vas de sticlă mic; se topește în cuptorul cu microunde pe mediu-înalt,oprindu-se ocazional să se amestece, aproximativ 1 minut.
Așezați piulițele pe farfurie. Lucrând rapid și înclinând bolul de ciocolată dulce-amăruie pentru a forma o piscină adâncă, înmuiați capătul de înghețată al coneinto ciocolată, întorcându-vă la strat. Shakecone ușor, permițând excesul de ciocolată să se scurgă înapoi în castron. Rotiți imediat jumătatea inferioară a luiciocolată înmuiată în nuci. Scufundați forkîn ciocolată albă; stropiți linii peste conul de sus.
Puneți conul în sticlă; reveniți la congelator.Repetați cu conurile rămase. Freeze 1 hour.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte.Înfășurați conurile în folie; păstrați înghețat.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "