Conuri De Zăpadă De Bere

Conuri De Zăpadă De Bere
Conuri de zăpadă de bere este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 14 porții. O porție conține 17 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Încercați Conuri De Zăpadă De Căpșuni, Coaste scurte de bere Hoisin fierte cu piure cremos Yukons și mazăre de zăpadă de susan, și Se prăjește Vitelul cu mazăre de zăpadă și lăstari de mazăre de zăpadă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Turnați berea într - un vas de copt din sticlă pătrată de 8 sau 9 inci; congelați 45 de minute. Când cristalele de gheață încep să se formeze la marginile vasului, amestecați amestecul cu furculița. Congelați aproximativ 3 ore mai mult, amestecând la fiecare 45 de minute, până când este complet înghețat. Ar trebui să fie textura granita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
2
Pentru a servi, scoateți în hârtii cu conuri de zăpadă sau pahare de cocktail lowball.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
3
Stropiți cu siropul dorit.Sirop roșu de zmeură-lămâie: într-o cratiță de 1 litru, amestecați 1 cană de zahăr și 1 cană de apă. Folosind cojitorul de legume, îndepărtați fâșiile de coajă de lămâie (numai partea galbenă) de la 1 lămâie; se adaugă în cratiță. Strângeți sucul din lămâie; adăugați suc și 1 cană de zmeură roșie proaspătă sau congelată în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Se ia de pe foc; se lasă deoparte 1 oră să se răcească. Se strecoară siropul în borcan de sticlă; aruncați solidele. Acoperiți borcanul și dați-l la frigider până când este necesar. Aproximativ 1 3/4 cani.Sirop de afine-Lime: într-o cratiță de 1 litru, amestecați 1 cană de zahăr și 1 cană de apă. Folosind cojitorul de legume, îndepărtați fâșiile de coajă de tei (numai partea verde) din 2 tei; se adaugă în cratiță. Strângeți sucul din tei; adăugați suc de lămâie și 1 cană de afine proaspete sau congelate în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Coaja De TeiCoaja De Tei
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
7
Se ia de pe foc; se lasă deoparte 1 oră să se răcească. Se strecoară siropul în borcan de sticlă; aruncați solidele. Acoperiți borcanul și dați-l la frigider până când este necesar. Aproximativ 1 3/4 cani.Sirop de portocale: în cratița de 1 litru, adăugați 1 cană de zahăr. Folosind cojitorul de legume, îndepărtați fâșiile de coajă de portocală (numai partea portocalie) din 1 portocală medie; se adaugă în cratiță. Strângeți sucul din 6 portocale medii (aproximativ 1 1/4 cani suc); adăugați suc în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
9
Se ia de pe foc; se lasă deoparte 1 oră să se răcească. Se strecoară siropul în borcan de sticlă; aruncați solidele. Acoperiți borcanul și dați-l la frigider până când este necesar. Aproximativ 1 1/2 cani.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții14
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista