Conuri De Zăpadă De Bere
Conuri de zăpadă de bere este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 14 porții. O porție conține 17 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Încercați Conuri De Zăpadă De Căpșuni, Coaste scurte de bere Hoisin fierte cu piure cremos Yukons și mazăre de zăpadă de susan, și Se prăjește Vitelul cu mazăre de zăpadă și lăstari de mazăre de zăpadă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Turnați berea într - un vas de copt din sticlă pătrată de 8 sau 9 inci; congelați 45 de minute. Când cristalele de gheață încep să se formeze la marginile vasului, amestecați amestecul cu furculița. Congelați aproximativ 3 ore mai mult, amestecând la fiecare 45 de minute, până când este complet înghețat. Ar trebui să fie textura granita.
Pentru a servi, scoateți în hârtii cu conuri de zăpadă sau pahare de cocktail lowball.
Stropiți cu siropul dorit.Sirop roșu de zmeură-lămâie: într-o cratiță de 1 litru, amestecați 1 cană de zahăr și 1 cană de apă. Folosind cojitorul de legume, îndepărtați fâșiile de coajă de lămâie (numai partea galbenă) de la 1 lămâie; se adaugă în cratiță. Strângeți sucul din lămâie; adăugați suc și 1 cană de zmeură roșie proaspătă sau congelată în cratiță.
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se ia de pe foc; se lasă deoparte 1 oră să se răcească. Se strecoară siropul în borcan de sticlă; aruncați solidele. Acoperiți borcanul și dați-l la frigider până când este necesar. Aproximativ 1 3/4 cani.Sirop de afine-Lime: într-o cratiță de 1 litru, amestecați 1 cană de zahăr și 1 cană de apă. Folosind cojitorul de legume, îndepărtați fâșiile de coajă de tei (numai partea verde) din 2 tei; se adaugă în cratiță. Strângeți sucul din tei; adăugați suc de lămâie și 1 cană de afine proaspete sau congelate în cratiță.
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se ia de pe foc; se lasă deoparte 1 oră să se răcească. Se strecoară siropul în borcan de sticlă; aruncați solidele. Acoperiți borcanul și dați-l la frigider până când este necesar. Aproximativ 1 3/4 cani.Sirop de portocale: în cratița de 1 litru, adăugați 1 cană de zahăr. Folosind cojitorul de legume, îndepărtați fâșiile de coajă de portocală (numai partea portocalie) din 1 portocală medie; se adaugă în cratiță. Strângeți sucul din 6 portocale medii (aproximativ 1 1/4 cani suc); adăugați suc în cratiță.
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se ia de pe foc; se lasă deoparte 1 oră să se răcească. Se strecoară siropul în borcan de sticlă; aruncați solidele. Acoperiți borcanul și dați-l la frigider până când este necesar. Aproximativ 1 1/2 cani.