Contadina Sos De Roșii De Pui Fiert
Puiul fiert cu roșii Contadina Luxor este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. O porție conține 81 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați oregano, pastă de roșii contadina, bulion de pui college inn și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Mușcături de roșii-busuioc cu Contadina, Pui așa cum ar face soția fermierului: Pollo alla Contadina, și Supă groasă de vită, varză și roșii (oală Instant sau aragaz).
Instrucțiuni
Condimentează puiul cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie adâncă de 12 inci la foc mediu-mare. (Omiteți uleiul dacă lăsați pielea aprinsă).
Pui brun pe ambele părți, aproximativ 5 minute, lucrând în loturi, dacă este necesar.
Scoateți puiul din tigaie și lăsați-l deoparte.
Adăugați ceapa, morcovii și țelina în tigaie. Gatiti la foc mediu pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoi, cimbru și oregano; gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
Se amestecă roșiile și pasta de roșii.
Adăugați bulion; aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 3 minute.
Puneți puiul în tigaie. Acoperiți și fierbeți la foc mic 25 de minute sau până când puiul nu mai este roz în interior (165 grade F temperatura internă). Dacă doriți, scoateți puiul din tigaie și fierbeți sosul la foc mare timp de câteva minute până se îngroașă ușor.
Se servește peste mămăligă, paste sau piure de cartofi.