Construirea Turtă Dulce

Construirea Turtă Dulce
Construirea turtă dulce este un fără lactate și vegetarian rețetă cu 1 porție. O porție conține 7072 calorii, 72g de proteine, și 212g de grăsime. Pentru $ 8.87 pe portie, această rețetă acoperă 69% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de melasă, ghimbir măcinat, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Funcționează bine ca desert. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Construirea penei, Blocuri De Construcție Prăjituri, și Slaw Rainbow kale pentru construirea oaselor cu portocale proaspete.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Topiți scurtarea într-o cratiță suficient de mare pentru a amesteca aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se amestecă zahărul și melasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MelasăMelasă
ZahărZahăr
4
Combinați făina, sarea, bicarbonatul de sodiu, nucșoara și ghimbirul; amestecați treptat în tigaie, folosind mâinile pentru a lucra în ultimul bit. Aluatul trebuie să fie rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Pe o suprafață făinoasă, întindeți aluatul la o grosime de 1/4 inch și tăiați după cum doriți. Asigurați-vă că turta dulce are o grosime uniformă sau că marginile se pot arde înainte ca centrul să fie terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Așezați bucăți pe foi de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți timp de 13 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați să se răcească câteva minute pe foaia de cookie, apoi scoateți-o pe rafturi pentru a termina răcirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Când turta dulce s-a răcit complet, faceți cimentul înghețat. Într-un castron mediu, amestecați zahărul cofetarilor și smântâna de tartru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Crema De TartruCrema De Tartru
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Adăugați albușuri de ou și vanilie. Bateți cu viteză mare până când glazura își păstrează forma. Dacă este necesar, adăugați mai mult zahăr de cofetari pentru a îngroșa glazura. Acoperiți glazura cu o cârpă umedă pentru a preveni uscarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
GlazurăGlazură
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții1
Scor De Sănătate76
Revista