Construiește-Mă, Ceașcă De Unt De Arahide

Niciodată nu poți avea prea multe rețete de desert, așa că dă-mi construi, unt de arahide ceașcă o încercare. Această rețetă servește 12 și costă 1,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 376 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 2 minute. Dacă aveți la îndemână chipsuri de banane, zahăr pudră, căni de brioșă de hârtie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Moartea de unt de arahide: Unt de arahide Cookie-uri cu ciocolata unt de arahide Cupe, Gogoși de banane cu unt de arahide la cuptor cu glazură de unt de arahide cu ciocolată (fără Gluten + Vegan), și Cuptor cu microunde unt de arahide Fudge topped cu ciocolata & Mini unt de arahide Cupe / briose pentru brioșă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați jumătatea superioară a cupelor de brioșă, astfel încât acestea să fie mai puțin adânci.
Rezervați 1/4 cană de ciocolată tocată.
Se toarnă restul într-un vas de sticlă și se topește în cuptorul cu microunde la o putere de 50% timp de 1 minut. Se amestecă ușor și se lasă să stea un minut. Dacă ciocolata are nevoie de mai multă topire, cuptorul cu microunde din nou la jumătate de putere timp de 30 de secunde. Se amestecă ușor. Continuați procesul, amestecând ușor în timp ce mergeți. Dar fiți foarte atenți să nu exagerați ciocolata.
Temperați ciocolata topită amestecând în 1/4 cană rezervată de ciocolată tocată pe măsură ce se răcește. Aceasta va reemulsiona ciocolata și îi va permite să se întărească la temperatura camerei.
Folosind o lingurita, turnati o portie de ciocolata in mijlocul unei cani de briose. Desenați ciocolata pe marginile cupei cu spatele lingurii (sau puteți picta ciocolata cu o pensulă mică). Înveliți întregul interior al cupei de briose cu ciocolată și puneți-l într-un cositor de briose. Repetați cu ceștile de briose rămase și apoi puneți întregul cositor de briose la frigider, astfel încât ciocolata să se întărească.
Combinați untul de arahide, zahărul pudră și sarea într-un mixer.
Se toarnă amestecul într-o pungă de plastic resigilabilă și se sigilează.
Când ciocolata din cupele de brioșă s-a întărit, introduceți untul de arahide îndulcit în cuptorul cu microunde la putere maximă timp de 1 minut. Acest lucru va înmuia untul de arahide, astfel încât să curgă cu ușurință în cupe.
Tăiați un colț de pe marginea pungii de plastic. Puteți folosi acest lucru pentru a țeava untul de arahide în fiecare dintre cupele acoperite cu ciocolată. Puneți un cip de banană deasupra fiecărei căni.
Pune bomboanele la frigider pentru a întări untul de arahide. Acest lucru ar trebui să dureze 15 până la 20 de minute.