Conserve de aluat de biscuiți gogoși și găuri
Gogoși și găuri de aluat de biscuiți conservate ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 328 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 136 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți cu lapte bătut, stropi de ciocolată, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Găuri de gogoși de jeleu cu aluat de biscuiți conservați, Gogoși De Biscuiți, și Ghirardelli Cookie aluat umplute gogoasa găuri și ciocolată scufundare sos.
Instrucțiuni
Încălziți 2 inci ulei de arahide într-o oală mare sau cuptor olandez la 350 grade F.
Într-un castron puțin adânc, amestecați scorțișoara măcinată și zahărul și dați deoparte. Într-un castron mic, amestecați împreună 1 cană de zahăr de cofetărie, 2 linguri de lapte și 1 linguriță de extract de vanilie, deoparte. Aceasta este glazura de vanilie. Într-un alt castron, amestecați împreună 1 cană de zahăr de cofetari, 1/4 cană de pudră de cacao și 3 linguri de lapte și dați deoparte. Aceasta este glazura de ciocolată.
Așezați biscuiții pe o tăietură și cu un tăietor rotund de 1 1/2 inci sau tăietor de biscuiți, tăiați o gaură din mijlocul fiecărui biscuit. Prăjiți-le în ulei până devin aurii și apoi răsturnați cu clești pentru a prăji cealaltă parte. Puteți chiar să prăjiți găurile de gogoși.
Scurgeți pe prosoape de hârtie și apoi aruncați în scorțișoară-zahăr sau gheață și decorați cu stropi, după cum doriți.