Chiftele De Usturoi Cremoase

Chiftele De Usturoi Cremoase
Chiftele de usturoi cremoase ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 366 calorii, 22g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cremă condensată de supă de pui, cremă condensată de supă de ciuperci, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Chiftele De Usturoi Prăjite Ușor Cremoase, Cremă prăjită de usturoi și ceapă, și Chiftele Cremoase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați făina și supele. Se amestecă apa și condimentele până se amestecă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați chiftele; reveniți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-12 minute sau până când este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
3
Serviți peste piure de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista