Conservat: Miere De Zmeură
Conservat: mierea de zmeură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 1093 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $5.94 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 47 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de bun. Încercați Clementine conservate cu miere, Gratin de granola de caise și zmeură cu iaurt cu miere de zmeură, și Zmeură Frangipane Tartă, Miere Și Zmeură Înghețată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați două borcane și capace de jumătate de halbă.
Combinați mierea și fructele de pădure într-o cratiță medie. Gatiti la foc mediu pana la fierbere, zdrobind fructele de padure cu spatele lingurii. Scoateți imediat tigaia de pe foc și turnați amestecul de miere prin sită cu ochiuri fine în castron.
Turnați sau pâlniți miere în borcane pregătite. Lăsați mierea să se răcească complet neacoperită, apoi sigilați borcanele și păstrați până la un an la temperatura camerei.