Conopidă și cartofi

Conopidă și cartofi
Conopida și cartofii sunt o garnitură care servește 6. O porție conține 191 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, sare kosher, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 78 de mâncăruri și bucătari. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Conopidă și cartofi, Conopidă Piure De Cartofi, și Conopidă Piure De Cartofi.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Amestecați pasta de ghimbir-usturoi, coriandru, turmeric și 1/2 cană de apă într-un castron mic. Aceasta este o masala umedă simplă (amestec de condimente). Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De GhimbirPastă De Usturoi De Ghimbir
CoriandruCoriandru
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
TurmericTurmeric
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare până când strălucește, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați ardeiul serrano, așteptați 30 de secunde, apoi adăugați semințele de chimen și așteptați până când au terminat de stropit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
5
Adăugați masala umedă (atenție, se va desface și ea). Gatiti pana cand pasta se ingroasa, se adanceste usor in culoare, iar uleiul se scurge din perimetrul masalei, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Adăugați conopida și cartofii, amestecând pentru a acoperi legumele cu masala. Se condimentează cu sare și se adaugă 1/2 cană de apă. Acoperiți și gătiți la foc mediu 10 până la 15 minute. Apoi, scoateți capacul, amestecați și gătiți până când conopida și cartofii sunt fierți, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
LegumeLegume
CartofiCartofi
ApăApă
SareSare
7
Se ornează cu coriandru și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
8
Aruncați usturoiul, ghimbirul și uleiul de canola într-un mini-robot de bucătărie și lăsați-l să plece până formează o pastă semi-netedă. Vor mai fi bucăți mici acolo, dar, în general, ar trebui să semene cu o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
9
Salvați ceea ce nu utilizați într-un borcan mic de sticlă. Ar trebui să reziste la frigider timp de 2 până la 3 săptămâni. Este un plus delicios la marinate, sosuri de paste, sosuri de prăjit, rețete cu aragaz lent, sos etc. Am avut întotdeauna un borcan de aceste lucruri în frigider nostru în creștere în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
PastePaste
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista