Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Conopida și cartofii ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 202 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 363 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper serrano, turmeric, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Conopidă și cartofi, Conopida De Două Ori Cartofi Coapte, și Ww Piure De Cartofi Cu Conopidă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Amestecați pasta de ghimbir-usturoi, coriandru, turmeric și 1/2 cană de apă într-un castron mic. Acesta este un simplu Masala umed (amestec de condimente). Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Usturoi De Ghimbir
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
Turmeric
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Într-o oală mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare până când strălucește, dar nu fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați ardeiul serrano, așteptați 30 de secunde, apoi adăugați semințele de chimen și așteptați până când au terminat de stropit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
5
Adăugați masala umedă (atenție, se va stropi și ea). Gatiti pana cand pasta se ingroasa, se adanceste usor in culoare, iar uleiul se scurge din perimetrul masalei, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați conopida și cartofii, amestecând pentru a acoperi legumele cu masala. Se condimentează cu sare și se adaugă 1/2 cană de apă. Acoperiți și gătiți la foc mediu 10 până la 15 minute. Apoi, scoateți capacul, amestecați și gătiți până când conopida și cartofii sunt fierți, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Se ornează cu coriandru și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz
8
Aruncați usturoiul, ghimbirul și uleiul de canola într-un mini-robot de bucătărie și lăsați-l să plece până formează o pastă semi-netedă. Vor mai fi bucăți mici acolo, dar, în general, ar trebui să semene cu o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
9
Salvați ceea ce nu utilizați într-un borcan mic de sticlă. Ar trebui să dureze la frigider timp de 2 până la 3 săptămâni. Este un plus delicios la marinate, sosuri de paste, sosuri de prăjit, rețete cu aragaz lent, sos etc. Am avut întotdeauna un borcan de chestiile astea în frigider nostru în creștere în sus.