Conopidă prăjită cu Asiago și portocală
Conopida prăjită cu Asiago și portocală ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 99 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de brânză asiago, flori de conopidă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Asiago Piure De Ciuperci Prăjite Conopidă, Supă De Conopidă De Usturoi Prăjită Asiago, și Conopidă Prăjită Cu Coajă De Portocală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 F. Într-un castron mare, se amestecă ulei, sare, coajă de portocală și piper; aruncați conopida până când este acoperită uniform.
Așezați amestecul într-o tigaie de 15x10x1 inci fără grăsime.
Coaceți 20 până la 25 de minute; se amestecă.
Coaceți cu 1 până la 2 minute mai mult sau până când brânza este topită.