Conopidă Panko Pakoras

Conopidă Panko Pakoras
Conopida Panko Pakoras ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 117 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 69 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, sos de scufundare cu mentă de coriandru, sifon club și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Conopidă Pakoras, Gobi pakora , cum se fac Gobi pakoras sau clătite de conopidă, și Conopida israeliană cu Panko pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 47
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, amestecați făina, 1/2 cană panko, garam masala, bicarbonat de sodiu, sare și condimentele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
CondimenteCondimente
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți sucul de lămâie și sifonul club. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Apă SpumantăApă Spumantă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Într-un castron mic, folosiți un tel curat pentru a bate albușurile până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Bateți albușurile în amestecul de făină. Folosind mâinile sau o spatulă, adăugați conopidă și combinați până când toate floretele sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BatetiBateti
6
Așezați panko rămas într-un castron mediu. Ridicați floretele, câte 1, din aluat și aruncați pentru a acoperi cu panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Așezați flori pe o foaie mare de copt antiaderentă acoperită cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți până se rumenesc și crocant, aproximativ 20 de minute. În timp ce conopida se coace, faceți sos de scufundare cu mentă de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
ConopidăConopidă
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista