Conopidă Manchuriană Prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida manchuriană prăjită. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 55 calorii. Această rețetă servește 9 și costă 60 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, garam masala, ketchup și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Conopidă Prăjită Manchuriană, Aperitiv Manchurian De Conopidă, și veg manchurian , cum se face Manchurian de legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați primele 3 ingrediente și 1 linguriță de ulei într-un castron mare; aruncați bine.
Așezați amestecul de conopidă într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 20 de minute.
Încălziți restul de 1 linguriță de ulei într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Adăugați piper negru în tigaie și sotati 1 minut.
Adăugați usturoi; sot timp de 30 de secunde. Se amestecă ketchup; gatiti 2 minute, amestecand ocazional. Se amestecă ardeiul roșu; reduceți căldura și fierbeți 3 minute sau până se îngroașă.
Scoateți amestecul de conopidă din cuptor. Se amestecă amestecul de ketchup.
Coaceți la 425 timp de încă 20 de minute sau până când conopida este fragedă, amestecând după 10 minute.