Conopidă La Cuptor Cu Lămâie
Conopida la cuptor cu lămâie este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 95 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, șobolani, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Conopidă La Cuptor Cu Șuncă, Conopidă La Cuptor, și Ziti La Cuptor Cu Conopidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 8 Ingrediente.
Așezați conopida pe o foaie mare de folie de aluminiu grea; întindeți amestecul de unt peste conopidă. Aduceți părțile laterale ale foliei în partea de sus; sigilați marginile.
Așezați pe o foaie de copt.
Coaceți la 375 timp de 1 oră sau până când conopida este fragedă.