Conopidă La Cuptor Cu Lămâie

Conopidă La Cuptor Cu Lămâie
Conopida la cuptor cu lămâie este o fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru 79 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 95 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, șobolani, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Conopidă La Cuptor Cu Șuncă, Conopidă La Cuptor, și Ziti La Cuptor Cu Conopidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 8 Ingrediente.
2
Așezați conopida pe o foaie mare de folie de aluminiu grea; întindeți amestecul de unt peste conopidă. Aduceți părțile laterale ale foliei în partea de sus; sigilați marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Așezați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți la 375 timp de 1 oră sau până când conopida este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista