Conopidă cremă cu topping de firimituri cu ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați conopida cremă cu firimituri de ierburi. Această rețetă servește 10. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 217 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați prazul, cimbru, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Conopida Cu Topping De Firimituri Cu Ierburi, Mini tarte de conopidă cu crustă de Gruyere de cartofi și Topping de pesmet de parmezan cu slănină, și Plăcintă Cu Fructe Cu Topping De Firimituri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați feliile de pâine într-un robot de bucătărie și procesați până când firimiturile fine măsoară 3 căni. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Gatiti conopida in apa clocotita 15 minute sau pana se inmoaie; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Apă
4
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați prazul și 3 căței de usturoi; gatiti 7 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
Făină Pentru Toate Scopurile
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
6
Combinați făina și laptele, amestecând cu un tel; se adaugă în tigaie. Aduceți la foc mic; gatiti 2 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu. Se amestecă 3/4 linguriță sare, brânză și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
7
Se ia de pe foc; se amestecă conopida. Puneți amestecul de conopidă într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Conopidă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
8
Topiți restul de 1 linguriță de unt într-o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați 3 căței de usturoi rămași; gatiti 30 de secunde sau pana se rumenesc usor, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
10
Se ia de pe foc.
11
Combinați pesmetul, rămânând 1/4 linguriță sare, pătrunjel și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Pătrunjel
Cimbru
Sare
12
Stropiți cu amestec de usturoi-unt; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
13
Presărați amestecul de pesmet uniform peste amestecul de conopidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Pesmet
14
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când se rumenesc și se rumenesc.