Conopidă cremă cu topping de firimituri cu ierburi

Conopidă cremă cu topping de firimituri cu ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați conopida cremă cu firimituri de ierburi. Această rețetă servește 10. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 217 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați prazul, cimbru, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Conopida Cu Topping De Firimituri Cu Ierburi, Mini tarte de conopidă cu crustă de Gruyere de cartofi și Topping de pesmet de parmezan cu slănină, și Plăcintă Cu Fructe Cu Topping De Firimituri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați feliile de pâine într-un robot de bucătărie și procesați până când firimiturile fine măsoară 3 căni. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Gatiti conopida in apa clocotita 15 minute sau pana se inmoaie; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
ApăApă
4
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați prazul și 3 căței de usturoi; gatiti 7 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
6
Combinați făina și laptele, amestecând cu un tel; se adaugă în tigaie. Aduceți la foc mic; gatiti 2 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu. Se amestecă 3/4 linguriță sare, brânză și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
7
Se ia de pe foc; se amestecă conopida. Puneți amestecul de conopidă într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ConopidăConopidă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Topiți restul de 1 linguriță de unt într-o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați 3 căței de usturoi rămași; gatiti 30 de secunde sau pana se rumenesc usor, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
10
Se ia de pe foc.
11
Combinați pesmetul, rămânând 1/4 linguriță sare, pătrunjel și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
PătrunjelPătrunjel
CimbruCimbru
SareSare
12
Stropiți cu amestec de usturoi-unt; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
13
Presărați amestecul de pesmet uniform peste amestecul de conopidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
PesmetPesmet
14
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când se rumenesc și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista