Conopidă cremă cu topping de firimituri cu ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați conopida cremă cu firimituri de ierburi. Această rețetă servește 10. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 217 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați prazul, cimbru, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Conopida Cu Topping De Firimituri Cu Ierburi, Mini tarte de conopidă cu crustă de Gruyere de cartofi și Topping de pesmet de parmezan cu slănină, și Plăcintă Cu Fructe Cu Topping De Firimituri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați feliile de pâine într-un robot de bucătărie și procesați până când firimiturile fine măsoară 3 căni. Pune deoparte.
Gatiti conopida in apa clocotita 15 minute sau pana se inmoaie; scurgere.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați prazul și 3 căței de usturoi; gatiti 7 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și laptele, amestecând cu un tel; se adaugă în tigaie. Aduceți la foc mic; gatiti 2 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu. Se amestecă 3/4 linguriță sare, brânză și piper.
Se ia de pe foc; se amestecă conopida. Puneți amestecul de conopidă într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Topiți restul de 1 linguriță de unt într-o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați 3 căței de usturoi rămași; gatiti 30 de secunde sau pana se rumenesc usor, amestecand continuu.
Combinați pesmetul, rămânând 1/4 linguriță sare, pătrunjel și cimbru.
Stropiți cu amestec de usturoi-unt; aruncați pentru a combina.
Presărați amestecul de pesmet uniform peste amestecul de conopidă.
Coaceți la 400 timp de 30 de minute sau până când se rumenesc și se rumenesc.