Conopidă Balsamică Prăjită

Conopidă Balsamică Prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați conopida balsamică prăjită. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 433 calorii. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de oțet balsamic, conopidă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 84%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Conopidă Prăjită Balsamică Și Parmezană, Conopidă Balsamică Prăjită Cu Usturoi Și Ulei De Măsline, și Cartofi Dulci Prăjiți Balsamici, Conopidă Și Ceapă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Amestecați uleiul de măsline, oțetul balsamic, sarea și usturoiul împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați conopida și aruncați pentru a acoperi; întindeți amestecul pe foaia de copt căptușită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Amestecând ocazional, coaceți în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista