Conopidă afumată prăjită cu iaurt de lămâie

Conopidă afumată prăjită cu iaurt de lămâie
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Conopida afumată prăjită cu iaurt cu lămâie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 141 calorii. 85 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de capete de conopidă, ulei de măsline, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Conopidă afumată prăjită cu iaurt de lămâie, Blinele de conopidă-feta cu iaurt afumat, rodie, și Conopidă Prăjită Afumată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați o foaie de copt cu folie sau pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Împărțiți conopida în flori de dimensiuni uniforme de aproximativ 1 inch lungime. Puteți folosi un cuțit pentru a împărți floretele mari dacă nu se rup ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Într-un castron mare, amestecați împreună 1/3 cană de ulei, coriandru, pudră de mango, dacă folosiți, chimen, sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
AmchoorAmchoor
CoriandruCoriandru
ChimenChimen
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați floretele și, folosind mâinile, aruncați ușor pentru a acoperi.
5
Se toarnă foaia de copt pregătită și se prăjește până se înmoaie și se rumenesc ușor, 30 până la 40 de minute, aruncând la jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Între timp, într-un castron mic, combinați iaurtul cu coaja de tei, un strop de ulei de măsline extravirgin, sare, piper și o stoarcere de var (cât doriți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
PiperPiper
IaurtIaurt
VarVar
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Serviți conopida cu o bucată de iaurt pe lateral și bucurați-vă de un mod cu totul nou de a mânca conopida!
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
IaurtIaurt
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista