Conopida Puttanescan este un fără gluten și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 65 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 66 de cenți pe porție. Un amestec de ceapă, conserve de roșii, flori de conopidă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 73%. Rețete similare sunt Conopida Puttanesca, Conopidă Penne Puttanesca, și Conopida în sos Puttanesca.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați ceapa și ardeiul gras verde; saut 6 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Ceapă
3
Adăugați usturoi; gatiti 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
4
Adăugați roșiile și următoarele 7 ingrediente; se amestecă bine. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 10 minute sau până când este gros. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
5
Conopida la abur 4 minute sau până când este crocantă. Puneți conopida pe farfurii de servire; se acoperă cu sos.