Conopida La Cuptor
Conopida la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 172 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Conopida La Cuptor, Conopidă La Cuptor Cu Șuncă, și Conopidă și ciuperci coapte.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, călește ceapa în 2 linguri de unt și ulei până când ceapa este fragedă.
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă conopida, sarea, piperul și nucșoara; se sotează 2 minute.
Se transferă într-un 1-qt uns. vas de copt. Topiți untul rămas; aruncați cu pesmet.
Se presară peste amestecul de conopidă.
Se acoperă și se coace la 350 la 15 minute. Descoperi; coaceți timp de 10 minute sau până când se încălzește.
Se presară cu brânză; coaceți 3-5 minute mai mult sau până când brânza este topită.