Conopida la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 172 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Conopida La Cuptor, Conopidă La Cuptor Cu Șuncă, și Conopidă și ciuperci coapte.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, călește ceapa în 2 linguri de unt și ulei până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult. Se amestecă conopida, sarea, piperul și nucșoara; se sotează 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
Usturoi Goya®
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Se transferă într-un 1-qt uns. vas de copt. Topiți untul rămas; aruncați cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Se presară peste amestecul de conopidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
5
Se acoperă și se coace la 350 la 15 minute. Descoperi; coaceți timp de 10 minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se presară cu brânză; coaceți 3-5 minute mai mult sau până când brânza este topită.