Conopida asiatică
Conopida asiatică necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 62 de calorii, 3 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Pentru 73 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Dacă aveți la îndemână unt, amidon de porumb, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Funcționează bine ca garnitură ieftină. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 34%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt aripioare de conopidă asiatică, orez prăjit cu conopidă asiatică și orez prăjit cu conopidă asiatică.
Instrucțiuni
Puneți conopida într-un vas care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde.
Adăugați 1 lingură de apă rece. Acoperiți și puneți la microunde la foc mare timp de 4-1/2 până la 5-1/2 minute sau până când se înmoaie; se scurge si se da deoparte.
Într-un 1-qt. vas pentru cuptorul cu microunde, combinați țelina, ceapa, pătrunjelul și untul. Acoperiți și puneți la microunde la foc mare timp de 1 până la 1-1/2 minut sau până când legumele sunt fragede.
Într-un castron mic, amestecați apa fierbinte și bulionul până se dizolvă.
Combina amidonul de porumb cu apa rece ramasa pana se omogenizeaza.
Adăugați sos de soia, piper și bulion; amesteca bine. Se amestecă în amestecul de țelină. Se pune la cuptorul cu microunde, neacoperit, la 70% putere timp de 2-3 minute sau pana cand sosul ajunge la fierbere, amestecand dupa fiecare minut.
Se toarnă peste conopidă.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc
Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albii acide se asortează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Gramona La Cuvee Cava. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Gramona La Cuvee Cava]()
Gramona La Cuvee Cava
Culoare galben pai. Intensitate și definiție bună la nas cu arome de fructe cu sâmburi de piersici, loquat, măr și pere. Un strop citric de coajă de lămâie oferă prospețime. Note de unt și o notă subtilă de specie și miere. Vinul este amabil la intrare, cu corp mediu la palat, cu o greutate bună de fructe și o mousse crocantă bine integrată. Final revigorant și aciditate susținută. Acest vin poate fi savurat pe tot parcursul mesei, de la „aperitiv” până la „digestiv”. Gastronomic și versatil.Amestec: 70% Xarel.lo, 30% Macabeo