Cognacul de creveți și brânza de brânză coaptă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 342 calorii, 18g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ciuperci de stridii, condimente creole, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Creveți și crupe coapte cu brânză, Sunny ' s Cajun creveți și crupe coapte, și Creveți Cu Crupe De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aduceți apa și 3/4 linguriță de sare la fiert într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Bateți în grâu și reveniți la fierbere. Reduceți căldura la minim și gătiți, amestecând frecvent până când grăsimile sunt fragede și foarte groase, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se ia de pe foc și se amestecă 1 3/4 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper, 1/2 cană de unt, 2 linguri de usturoi și brânza Cheddar până când brânza s-a topit. Bateți ouăle într-un castron cu laptele până se omogenizează, apoi amestecați în grâu până se combină uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Uncii Cheddar Mărunțit
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când grăsimile sunt fierbinți în centru, iar blatul este maro auriu, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Uncii Cheddar Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Între timp, topiți untul clarificat într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă 2 linguri de usturoi și se fierbe până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Zahar Demerara
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați prazul și gătiți încă 1 minut. Se amestecă ciupercile morel, ciupercile de stridii, ciupercile chanterelle, roșiile și condimentele Creole; gătiți și amestecați până când ciupercile încep să-și elibereze lichidul, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Chanterelle
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
Ciuperci De Stridii
Ciuperci Morel
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
9
Se toarnă coniacul și se fierbe la foc mic cu 2 minute înainte de a turna bulionul de creveți și bulionul de vițel. Reveniți la foc mic și gătiți până când lichidul s-a redus la jumătate. Se amestecă creveții, cimbru și 3 linguri de unt. Gatiti si amestecati la foc mic pana cand crevetii nu mai sunt translucizi, aproximativ 4 minute; condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Stoc De Creveți
Stoc De Vițel
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Coniac
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
10
Serviți sosul de creveți și ciuperci alături de grăsimile coapte.
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.