Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc Conga Lime. Această rețetă servește 6. O porție conține 216 calorii, 20g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de tei, mango, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi coaja de var, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne de porc cu ardei, Filet De Porc Cu Soia, Ghimbir Și Var, și Muschiulet De Porc Cu Var De Ghimbir.
Instrucțiuni
1
Presărați 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper peste friptură. Într-o tigaie mare, carne de porc maro în ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 (U-12) Creveți
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Transferați carnea într - un 3-sau 4-qt. aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
3
În aceeași tigaie, sotati ceapa pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
5
Adăugați apă, ardei chipotle și melasă, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Piper
3/4 Lingurita Melasa
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Se toarnă peste carne de porc. Acoperiți și gătiți la mare timp de 4-5 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
7
Scoateți friptura; se răcește ușor. Grăsime degresată din sucurile de gătit. Tăiați carnea de porc cu două furculițe și reveniți la aragazul lent; încălziți. Într-un castron mare, combinați amestecul de salată de varză, mango, suc de lămâie, coaja de tei și restul de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Tăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și Arpagic
1 Căpșună, Decojită
Coaja De Tei
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
Pentru Periere și Prăjire
8
Așezați jumătățile de brioșă tăiate cu fața în jos pe o foaie de copt ung. Broil 4 în. de la căldură timp de 2-3 minute sau până la prăjire ușoară.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
9
Serviți carnea de porc cu brioșe; deasupra cu slaw.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți