Confit de fasole albă cu roșii prăjite și Orecchiette Fagioli all ' Succelletto

Confit de fasole albă cu roșii prăjite și Orecchiette Fagioli all ' Succelletto
Confit de fasole albă cu roșii prăjite și Orecchiette Fagioli all ' Succelletto este un vegan rețetă cu 6 porții. Acest fel de mâncare are 366 calorii, 13g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, piper, sare de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cod prăjit cu fasole albă, compot de roșii și ulei de trufe, Cod prăjit cu fasole albă, roșii și Rețetă de ulei de trufe, și Supă de roșii cu fasole albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea într-o cratiță și adăugați apă rece pentru a acoperi cu 2 inci. Se aduce la fierbere, se acoperă și se scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se lasă să stea 1 oră, apoi se scurge.
3
Întoarceți fasolea în cratiță împreună cu ceapa, țelina, morcovul și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați apă pentru a acoperi cu 2 inci. Aduceți încet la foc mic la foc mediu-mic. (Dacă le încălziți prea repede, pielea se poate rupe.) Reglați căldura pentru a menține un foc mic și gătiți, neacoperit, până când fasolea este aproape fragedă, 20 de minute sau mai mult, în funcție de vârsta boabelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Adăugați sare, după gust și continuați să gătiți până când fasolea este fragedă, dar nu moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească în lichid. (Puteți pregăti fasolea până la acest punct cu 1 până la 2 zile înainte; acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
7
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scurgeți fasolea și aruncați legumele, dar rezervați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
9
Într-o tigaie preîncălzită care poate merge de la aragaz la cuptor, se toarnă 1/4 cană ulei de măsline, se adaugă căței de usturoi și se lasă să se caramelizeze, aproximativ 1 până la 2 minute. Se amestecă piureul de roșii, se fierbe aproximativ 10 secunde, apoi se adaugă fasolea și lichidul de fasole albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Se presară deasupra cu roșii cherry, cimbru, pătrunjel, fulgi de ardei roșu și 1 cană de ulei de măsline. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
11
Coaceți, neacoperit, timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 15 până la 20 de minute, apoi amestecați restul de 1 lingură de ulei de măsline, gustați pentru condimente și serviți peste pastele orecchiette.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrecchietteOrecchiette
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate70
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista