Confetti Carne De Vită Skillet
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten? Tigaia de vită Confetti ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 40 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 30. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați orez brun instant, carne de vită în plus, env. seasons dressing mix, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Confetti Corned Carne De Vită Hash, Plăcintă Cu Carne De Vită Skillet, și Bow Tie Carne De Vită Skillet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Carne brună în tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; se scurge.
Adăugați ceapa; gătiți și amestecați până se înmoaie. Se amestecă amestecul de pansament. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Adăugați dovlecei, roșii și porumb; se amestecă ușor. Acoperiți; se fierbe 5 minute.
Se amestecă în apă. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Se amestecă orezul; capac. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gatiti 5 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă. Acoperiți și lăsați să stea 5 minute. Puf cu furculiță.
Se presară cu brânză; capac.
Lăsați să stea 5 minute sau până când brânza este topită.