Condiment asiatic frecat coaste cu prune-ghimbir glazura

Condiment asiatic frecat coaste cu prune-ghimbir glazura
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Coaste frecate cu condimente asiatice cu glazură de prune-ghimbir ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 504 calorii, 15g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $ 3.91 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de semințe de coriandru, apă, ulei de canolan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Spice Asiatic frecat coaste cu sos BBQ ananas-ghimbir și semințe de susan alb-negru, Cel mai bun condiment uscat frecat coaste, și Spice-Coaste Frecate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Preîncălziți grătarul sau arzătorul lateral.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Încălziți uleiul într-o cratiță mare nereactivă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați șalotele și usturoiul și gătiți până la moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Adăugați ardeii Thailandezi, ghimbirul, pudra de curry și scorțișoara și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Thai ChiliThai Chili
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
5
Adăugați ingredientele rămase și 1 cană de apă. Gatiti pana cand sosul este redus si ingrosat aproximativ 30 pana la 40 de minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
7
Așezați amestecul de prune, în 2 până la 3 loturi, într-un robot de bucătărie și procesați până la neted, strecurați într-un bol și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Aduceți apă, soia, ghimbir, boabe de piper, coriandru, semințe de muștar și sare și piper, după gust, într-o cratiță mare și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare și preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
10
Frecați uleiul pe ambele părți ale coastelor. Apoi frecați fiecare raft cu freca asiatică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
11
Așezați rafturile pe grătarul preîncălzit și lăsați să gătească numai până când s-au făcut semne de grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
12
Împărțiți amestecul de apă și sos de soia între 2 tigăi de prăjire, așezați coastele pe un suport de copt și așezați peste lichidul din tigaie. Prăjiți coastele în cuptorul preîncălzit până la aproximativ 3/4 din modul gătit, aproximativ 45 de minute, bătând la fiecare 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
13
Încălziți grătarul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
14
Transferați coastele pe grătar și grătați până când coastele sunt fragede, cu aproximativ 45 de minute mai mult, perindând cu glazura în ultimele 10 minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
15
Scoateți din grătar și periați cu mai multă glazură. Feliați în coaste și garnisiți cu ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
16
Bateți toate ingredientele împreună.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc

Ingrediente

1parmezan rassemințe întregi de muștar negrusemințe întregi de muștar negru1parmezan rasboabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi3Crustă: firimituri de biscuiți graham8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană2rafturiCoaste de țară în stil St. LouisCoaste de țară în stil St. Louis2Crustă: firimituri de biscuiți grahampulbere de curry de bună calitatepulbere de curry de bună calitate2Crustă: firimituri de biscuiți grahammuștar uscatmuștar uscat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilghimbir proaspăt tocat grosierghimbir proaspăt tocat grosier3Crustă: firimituri de biscuiți grahamghimbir proaspăt tocat finghimbir proaspăt tocat fin3cuișoareusturoi, tocat finusturoi, tocat fin6creveți și cu veneCeapa verde, feliata subtireCeapa verde, feliata subtire1parmezan rasienibahar la solienibahar la sol1Oreos dublu umplutscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată2Crustă: firimituri de biscuiți grahamghimbir măcinatghimbir măcinat1parmezan rasfulgi de ardei roșu măcinatfulgi de ardei roșu măcinat2Crustă: firimituri de biscuiți graham2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil4 uncii de mazăre de zăpadă, tăiată și tăiată la jumătate4 uncii de mazăre de zăpadă, tăiată și tăiată la jumătate591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1parmezan rascartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr brun deschiszahăr brun deschis6creveți și cu veneUlei de măsline, pentru frecareUlei de măsline, pentru frecare1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPaprika spaniolăPaprika spaniolă2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de prunesuc de prune3Crustă: firimituri de biscuiți grahamghimbir prafghimbir praf8prune purpurii coapte, fără sâmburi și tocate grosierprune purpurii coapte, fără sâmburi și tocate grosier6creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat3ceapă eșalotă, tocată măruntceapă eșalotă, tocată mărunt4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi2Crustă: firimituri de biscuiți graham1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi1 kilogram de muschi de piept de curcan, tăiat în 1 inch. cuburi2Chile scotch bonet, tocatChile scotch bonet, tocat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamanason stelat măcinatanason stelat măcinat2Ardei iute Thailandezi, însămânțați și tocați măruntArdei iute Thailandezi, însămânțați și tocați mărunt2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm1parmezan rassemințe întregi de coriandrusemințe întregi de coriandru

Vin recomandat: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling

Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asian. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu.
Pe cât de frumoase pot fi sticlele Red Newt Gew o singură podgorie Gew Otrivrztraminers, sunt vinuri opulente și învinețite, cu o personalitate foarte puternică. Această versiune este făcută și amestecată în așa fel încât să fie mai ușoară, mai răcoritoare și cu mai multe arome de fructe în comparație cu parfumul rose. Un Gew mai prietenos Unixtrztraminer.
Pe cât de frumoase pot fi sticlele Red Newt Gew o singură podgorie Gew Otrivrztraminers, sunt vinuri opulente și învinețite, cu o personalitate foarte puternică. Această versiune este făcută și amestecată în așa fel încât să fie mai ușoară, mai răcoritoare și cu mai multe arome de fructe în comparație cu parfumul rose. Un Gew mai prietenos Unixtrztraminer.
As beautiful as the single vineyard Gewürztraminers Red Newt bottles can be, they are opulent and bruising wines with a very loud personality. This version is made and blended in such a way that it is lighter, more refreshing, and with more fruit aromas as compared to rose perfume. A friendlier Gewürztraminer.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate23
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista