Compot de Grapefruit în sirop de rozmarin
Compotul de Grapefruit în sirop de rozmarin ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 159 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați rozmarin, zahăr, cireșe maraschino și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 36%. Rețete similare includ Compot de Grapefruit în sirop de rozmarin, Compot Grapefruit-Campari, și Compot de portocale și Grapefruit.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu. Se fierbe 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet.
Scoateți și aruncați rozmarinul.
Peel și secțiunea grapefruit peste un castron de servire pentru a prinde suc.
Adăugați grapefruit în castron.
Se toarnă sirop de rozmarin peste fructe în castron.
Adăugați cireșe. Acoperiți și răciți până când sunteți gata de servit.