Compot de afine cu ghimbir și melasă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați compot de afine cu ghimbir și melasă. Această rețetă servește 8 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 151 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr, apă, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri De Ghimbir Melasă, Cookie-Uri De Ghimbir Melasă, și Biscuiți Cu Melasă De Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați afine, 1 1/2 căni de apă, zahăr, ghimbir și șalotă într-o cratiță mare și grea. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul. Acoperiți și gătiți până când boabele izbucnesc, aproximativ 10 minute. Se amestecă melasa. Se condimentează cu sare. Mișto. Acoperiți și răciți până la rece, aproximativ 3 ore. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. A se păstra la frigider.)