Collard Greens
Collard Greens este un fără gluten farfurie. Această rețetă servește 6 și costă 56 de cenți pe porție. O porție conține 70 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, praf de usturoi, sare condimentată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Încercați Verdeață Sudică Perfectă (Kale, Sfeclă, Verdeață Collard, Muștar), Verdeturi Collard fiert, mustar verde, și roșu elvețian Chard, și Collard Greens Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, aduceți 3 litri de apă la fiert și adăugați carne afumată, condimente de casă, sare condimentată și sos fierbinte. Reduceți căldura la mediu și gătiți timp de 1 oră.
Spălați bine verdele de collard.
Îndepărtați tulpinile care coboară în centru ținând frunza în mâna stângă și îndepărtând frunza cu mâna dreaptă. Frunzele tinere fragede din inima gulerelor nu trebuie dezbrăcate. Stivați 6 până la 8 frunze una peste alta, înfășurați-vă și feliați în felii groase de 1/2 până la 1 inch.
Puneți verdele în oală cu carne și adăugați unt. Gatiti timp de 45 pana la 60 de minute, amestecand ocazional. Când ați terminat gustul și reglați condimentele.
Serviți cu vasul preferat ca parte.
Pentru a face condimentarea casei, amestecați ingredientele împreună și păstrați-le într-un recipient etanș până la 6 luni.