Colibri Bundt Tort

Colibri Bundt Tort
Această rețetă face 12 porții cu 623 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți lapte, Extract de vanillan, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Colibri Bundt Tort, Colibri Bundt Tort, și Tort Bundt Hummingbird Fără Gluten.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul de tort: Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coaceți nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Se amestecă împreună făina și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare; se amestecă ouăle și următoarele 4 ingrediente, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Presărați 1 cană de nuci pecan prăjite într-o tigaie Bundt unsă și făinată cu 14 căni. Puneți aluatul peste nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
5
Coaceți la 350 timp de 1 oră până la 1 oră și 10 minute sau până când o culegere lungă de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește tortul în tigaie pe o grătar 15 minute; scoateți din tigaie în grătar și răciți complet (aproximativ 2 ore).
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Pregătiți glazura: procesați cremă de brânză, zahăr pudră, vanilie și 1 lingură. lapte într-un robot de bucătărie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
7
Adăugați 1 lingură rămasă. lapte, 1 linguriță. la un moment dat, procesarea până la omogenizare. Se toarnă imediat glazura peste tortul răcit și se presară cu restul de 1/2 cană de nuci pecan prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
LapteLapte
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista