Această rețetă face 12 porții cu 623 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți lapte, Extract de vanillan, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Colibri Bundt Tort, Colibri Bundt Tort, și Tort Bundt Hummingbird Fără Gluten.
Instrucțiuni
1
Pregătiți aluatul de tort: Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Coaceți nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
3
Se amestecă împreună făina și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare; se amestecă ouăle și următoarele 4 ingrediente, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Presărați 1 cană de nuci pecan prăjite într-o tigaie Bundt unsă și făinată cu 14 căni. Puneți aluatul peste nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
5
Coaceți la 350 timp de 1 oră până la 1 oră și 10 minute sau până când o culegere lungă de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește tortul în tigaie pe o grătar 15 minute; scoateți din tigaie în grătar și răciți complet (aproximativ 2 ore).
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
6
Pregătiți glazura: procesați cremă de brânză, zahăr pudră, vanilie și 1 lingură. lapte într-un robot de bucătărie până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Vanilie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
7
Adăugați 1 lingură rămasă. lapte, 1 linguriță. la un moment dat, procesarea până la omogenizare. Se toarnă imediat glazura peste tortul răcit și se presară cu restul de 1/2 cană de nuci pecan prăjite.