Bas cu dungi cu moștenire de roșii Scampi

Bas cu dungi cu moștenire de roșii Scampi
Striped Bass cu moștenire de tomate Scampi ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 332 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $7.23 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de bas cu dungi, șalotă, crenguțe de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Încercați Bas Cu Dungi Întregi Cu Fenicul Și Roșii, Bas cu dungi sălbatice cu Fondue de roșii, și Bas cu dungi sălbatice arse cu salvie de roșii " fondue pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o tigaie mare antiaderentă rezistentă la cuptor, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare. Condimentați peștele liberal cu sare și piper și presărați cu coaja și sucul de lămâie. Odată ce uleiul începe să strălucească, așezați fileurile cu pielea în jos în tigaie și lăsați-le să gătească, fără a le mișca, până când pielea este crocantă și maro aurie, 45 de secunde până la 1 minut. Dați o apăsare ușoară pentru a slăbi pielea din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SucSuc
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați crenguțele de cimbru în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați tigaia în cuptor și coaceți până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Scoateți peștele din cuptor și transferați-l pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CuptorCuptor
1
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de usturoi la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De UsturoiUlei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați usturoiul, șalotele și semințele de fenicul și gătiți, amestecând frecvent, până când șalotele sunt translucide, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
3
Adăugați țelina și caperele și gătiți până când țelina s-a înmuiat, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CapereCapere
țelinățelină
4
Adăugați vinul în tigaie și gătiți până se reduce la jumătate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați oțetul, coaja și sucul de lămâie, roșiile și busuiocul și gătiți timp de 1 până la 2 minute pentru a încorpora aromele și încălziți roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
TomateTomate
OțetOțet
BusuiocBusuioc
SucSuc
6
Serviți fileurile de bas acoperite cu scampi de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LangustineLangustine
TomateTomate
BassBass
7
Altele
8
Retipărit cu permisiunea The Sweet Life: Diabetes Without Boundriesde Sam Talbot, (c) 8011 Rodale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate89
Revista