Soppressata Pizza

Soppressata Pizza
Soppressata Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 499 calorii, 23g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,89 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de soppressata ultrathin, fontina lowfat, ardei prăjiți îmbuteliați și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Suc De Fructe Butternut-Soppressata Pizza, Pizza La grătar Wrede cu struguri și Soppressata, și Cartofi dulci, ceapă balsamică și Pizza soppressata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, amestecați Romano și fontina. Faceți crusta de pizza. În timp ce a doua parte a fiecărei cruste este la grătar, întindeți 1/8 amestec de brânză pe partea gătită a fiecărei cruste. Se acoperă cu 1/8 ardei. Dollop 1/8 cană ricotta peste fiecare crustă. Aranjați 5 felii soppressata pe fiecare pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Pizza PregătităCrustă De Pizza Pregătită
SoppressataSoppressata
Brânză FontinaBrânză Fontina
ArdeiArdei
Brânză RicottaBrânză Ricotta
BrânzăBrânză
Brânză RomanoBrânză Romano
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Presărați fiecare cu 1 1/2 linguriță de pătrunjel. Rotiți 3 până la 4 minute până când fundul este uniform maro auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
3
Auto

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista